Waarom het idee GLDN werd?

Eén van mijn passies is vormgeven. Tekst en beeld, maar als het enigszins kan, ook vorm geven aan het leven. Zonder hier volop quotes als 'create your own life' en 'master your life' te droppen, kom ik er graag volmondig voor uit dat ik een hevige believer ben in de maakbaarheid van het leven. Het leven kan je 'overkomen' of je neemt het zelf in handen. Als gezonde mens heb je die keuze. 

Jambers gewijs ga ik in gesprekken graag op zoek naar de uniekheid van een persoon.
  • Wat drijft je?
  • Waar word je warm van?
  • Wat geeft je energie? 

En dan maximaliseer ik dat wat goed en vooral heel eigen is.

Het moment waarin de persoon tegenover of naast mij het ook daadwerkelijk over zichzelf gelooft. Dat moment geeft me kippenvel! Ineens is er zuurstof en zie je mensen groeien in eigenwaarde. Fonkeling in de ogen en de wereld aankunnen. Heerlijk!

Dat is waar ik warm van wordt. Een verschuiving of shift in gang zetten bij mensen. Even stilstaan bij wat is. Maar ook genieten. En dat toegankelijk maken voor zij die er zin in hebben. 

Daarom breng ik met maison GLDN collecties met een feelgood factor. Mix dat met wat vrouwelijke touch, hoge aaibaarheid en de boodschap dat je 'van goud' bent. Je mag er best wel wat vaker aan herinnerd worden!

Ik weet het, het klinkt wat melig, maar dat mag nu gewoon even. Het leven is te kort om jezelf weg te cijferen of te kort te doen. Doe je eigen ding, kom uit je schaduw en ga maar lekker staan voor wie je zelf bent.


Trust your golden x

 

  

translation missing: nl.blog.comments.form_no_comments

translation missing: nl.blog.comments.approval_notice