hi, ,we are gldn

 We think every woman deserves a break.To strike a pause, away from the hectic life.
 We believe in mindful living and bring you (back) to the purity of life.
We design stuff to feel loved and enjoy lazy days in style. 


TIK TOK 

Bomvolle agenda's, eindeloze to-do lijsten en geleefd worden door de ping technologie. We leven aan tweehonderd kilometer per uur en hebben het druk-druk-druk.   


We roepen yolo en leven in fomo, maar waarom zijn we gestopt met 'stop & smell the roses'? Even stilstaan, genieten van het nu en gewoon even zijn? Zullen we daar (terug) wat meer van?

Niet zozeer omdat het ook trager kan, maar net om de momenten waarop de tijd even mag stilstaan nog een pak gezelliger te maken. Zo een beetje van dat Scandinavische hyggegevoel.


In een wereld die continu doordraait, is dat stilstaan best een uitdaging. Daarom maken we het je met GLDN wat makkelijker. We creëren feelgood wear waar je volledig jezelf in kan zijn. Creaties om te genieten van vrije momenten en doen waar je écht zin in hebt.

Relax baby, because you, 


you are golden 

LOOK & FEEL


Wat is er leuker dan opgaan in het moment en de tijd vergeten. Daarom maken we de GLDN sweaters tijdloos. Ze mogen lang bestaan. Net zoals de iconen die onze muze zijn. We dopen elke sweater met een eigen naam. Onze Marilyn, Audrey, Grace en andere dames, je herkent ze vast aan hun stijl. Ze hebben elk hun eigen verhaal, iets herkenbaar. Met een eigenheid, verder dan hip. 

Een GLDN geeft een unieke touch aan een comfy basic. Vergeet vormloze slobbertruien, vanaf nu is je relaxte outfit ook 'een zondagochtend bezoekje aan de bakker' klaar. Het zit hem in de details, de afwerking, het gebruik van stoffen die je in alle zachtheid omarmen voor een ultiem draagcomfort. 


Je draagt een GLDN volgens eigen mood en smaak. Casual of gekleed, zolang het maar goed voelt en als gegoten zit. We kiezen bewust voor kwalitatieve stoffen in tijdloze kleuren om lang van te genieten. 


Zomer of winter, daar doen we niet aan. Je goed voelen gaat voorbij alle seizoenen!


ZIJN WE GEK?


Begint een zoetrozige Katy Perry haar Chained to the rhythm. Ik weet niet meer exact hoe we op deze video zijn terecht gekomen, maar we zijn ons om één of andere gaan verdiepen in de tekst. Verrassend hoe dit liedje de kern van onze boodschap samenvat.
En hey, als Katy er al over zingt, dan kan het niet anders dan waarheid zijn. 


Nee, serieus. Alle zoetroze suikerspinnen op een stokje. Soms is het goed om je er even bewust van te worden, uit de bubbel te stappen en te dansen, maar dan wel op je geheel eigen ritme.

Enjoy!Een greepje uit de lyrics:

Zijn we gek? Leven ons leven door een lens.
Vast in ons witte afbakening. Zoals versiering
Zo comfortabel, wij leven in een luchtbel, een luchtbel
Zo comfortabel, we zien de problemen niet, de problemen
Ben je niet eenzaam? Daar in Utopia.
Waar niets ooit genoeg zal zijn?
Gelukkig gevoelloos

Dus zet je roze bril maar op. En feest verder 
Zet het luider, het is je favoriete liedje. Dans, dans, dans tot de vertekening. Komaan, zet het luider, blijf het herhalen 

Strompelend als een dronken zombie.
Yeah, we denken dat we vrij zijn 

Drink, deze is op mijn kosten 

We zijn allemaal geketend aan het ritme. Aan het ritme. Aan het ritme