VERKOOPPUNTEN

Wil je de GLDN's voelen, ruiken of passen? Dan kan dat in één van de onderstaande winkels of pop-up events.

LAUNCH ROOM - ANTWERPEN


Launchroom, een creatieve broedplek in hartje Antwerpen. Lynda Cox besloot in 2017 om haar leven als Amerikaanse om te gooien en trok richting Antwerpen om haar hart te volgen. Met Launchroom biedt ze ondernemers de kans hun creaties aan het grote publiek te laten zien. Elk merk deelt haar unieke verhaal en heeft er zijn shop-in-the-shop. 


Lange Koepoortstraat 16

2000 Antwerpen

Belle Mamzelle - Lier


Concept store Belle Mamzelle, dat is kleding en lifestyle onder één dak. Barbara adviseert je met veel plezier over make-up, natuurlijke verzorgingsproducten, kleur- of figuuranalyse en combineert dat feilloos met een outfit die bij je past. Je voelt de passie voor natuurlijke stoffen en materialen.  


Kantstraat 2

2500 Lier

JUNE IN THE CITY - HEverlee


June in The City is, zoals Sophie het zelf noemt, een hub in de city. Het bruist. Bij June in the City voel je je al snel thuis. Zachte kleuren, witte stores, een bar en veel ruimte om de prachtige collecties tot hun recht te laten komen. Een zaak waar altijd wel iets te beleven valt, want evengoed voor een koffie en babbel aan de bar ben je welkom!  


Naamsesteenweg 

3001 Heverlee

JUNE IN THE CITY - GENK


Bij June in The City Genk ervaar je de typische Limburgse gastvrijheid. Michèle vertelt je over de ontwerpers die ze in huis hebben, van Belgisch tot Italiaans. Een echte Genkse mix. De Britse merken zorgen dan weer voor de nodige fun en excentriciteit.


Winterslagstraat 40

3600 Genk


GLDN instashopping


Photocredits image on top of this page: Caleb Lucas - Unsplash